Voetbalshirts Sale

Neville: Chelsea is een stel softies van miljarden ponden

In de finale van de Engelse League Cup verloor Chelsea met 0-1 van Liverpool. De prestaties van Chelsea in zowel de Premier League als de League Cup komen niet overeen met de waarde van de spelers. Deze slechte prestatie heeft scherpe kritiek gekregen van de voetballegendes Neville en Carragher, die het erover eens zijn dat Chelsea het heel slecht heeft gedaan en een zware nederlaag heeft geleden.

Volgens gegevens heeft Chelsea sinds de overname door Abramovich voor miljarden euro’s aan spelers gekocht, maar de resultaten zijn niet zo rooskleurig als gehoopt. Zelfs de fans hebben de gebreken van Chelsea opgemerkt. Het moet worden opgemerkt dat Chelsea voetbalshirt in de finale van de Engelse League Cup niet tegenover de sterkste spelers van Liverpool stond; veel top spelers van Liverpool waren vanwege blessures niet beschikbaar. Daarom is de nederlaag van Chelsea beschamend.

Na afloop van de wedstrijd merkte Neville op dat dit een groep miljardairs van Klopp’s kinderen was tegen een stelletje miljardairs van Chelsea, wat duidelijk een spot was met het gebrek aan vermogen van Chelsea om te presteren, Voetbalshirts Sale ondanks het kopen van dure spelers, waren ze nog steeds niet opgewassen tegen het door blessures geplaagde Liverpool.

Het ontslag van Chelsea’s manager Pochettino is een feit geworden. Na de wedstrijd probeerde Pochettino de hand van de Chelsea-eigenaar te schudden, maar werd genegeerd, wat alleen maar aantoont dat Pochettino’s prestaties net zo teleurstellend waren als die van de spelers. Dit heeft de fans echt teleurgesteld; de Blues zijn niet meer wat ze waren.

Laat een reactie achter

Winkelwagen