Voetbalshirts Sale

Haaland en De Bruyne helpen Manchester City met 6-2 overwinning op Luton in de FA Cup

In de zojuist afgelopen achtste finale van de Engelse FA Cup-seizoen 2023-2024, presteerden Haaland en De Bruyne van Manchester City uitstekend door Luton te verslaan met 6-2 op hun terrein. De score van 6-2 maakte het voor Luton een vernederende nederlaag. Manchester City is succesvol door naar de kwartfinales van de FA Cup, wat geen verrassing is, gezien hun goede prestaties in de Premier League.

Slechts drie minuten na de aftrap ontving Haaland een pass van De Bruyne en scoorde snel, waardoor Manchester City een droomstart kreeg met 1-0. In de 18e minuut zette De Bruyne Haaland opnieuw op doel met een pass, die kalm scoorde en de voorsprong vergrootte naar 2-0, waarmee de basis voor de overwinning werd gelegd. In de 40e minuut gaf De Bruyne weer een assist aan Haaland, die de verdedigers passeerde en koelbloedig scoorde voor de 3-0 voorsprong van Manchester City op Luton. In de 45e en 52e minuut kwam Luton terug met twee doelpunten dankzij bijdragen van Clarke.

Ongelooflijk, Haaland en De Bruyne leken een natuurlijke connectie te hebben, want ze werkten meerdere keren samen tijdens deze wedstrijd. In de 55e minuut speelde Walker de bal naar De Bruyne, die de bal rustig naar Haaland stuurde, die gemakkelijk scoorde voor de 4-2 voorsprong van Manchester City. In de 58e minuut kon de keeper van Luton, Coulter, de krachtige schot van Haaland niet tegenhouden, waardoor de bal in het net belandde. Haaland had al 5 doelpunten bijgedragen aan deze wedstrijd, wat verbazingwekkend was.

Vlak voor het einde van de wedstrijd gaf Stones een pass en schoot Kovacic plotseling van buiten het strafschopgebied, voordat de keeper van de tegenstander kon reageren was de bal al in het net, waardoor Manchester City met 6-2 over Luton triomfeerde. De voetbalshirts van Manchester City waren prominent aanwezig tijdens deze overwinning.