Goedkope Voetbaltenue

Manchester City wint met 6-2 van Kopenhagen en plaatst zich gemakkelijk

In de tweede ronde van de UEFA Champions League, speelde Manchester City tegen Kopenhagen op eigen terrein. Manchester City, als leider in de Engelse Premier League, mag niet onderschat worden. Ze versloegen Kopenhagen met gemak, waarbij Manchester City drie doelpunten scoorde en Kopenhagen slechts één. De totale score eindigde op 6-2, waardoor Kopenhagen werd geëlimineerd.

Slechts vijf minuten na het begin van de wedstrijd scoorde Manchester City al een doelpunt, wat resulteerde in een droomstart. Alvarez bracht een hoekschop naar het strafschopgebied, waar Akangi de bal uit de lucht schoot en Manchester City op een voorsprong van 1-0 zette tegen Kopenhagen. Manchester City behield de algehele voorsprong.

In de negende minuut speelde Alvarez, nummer 19 in Manchester City voetbalshirt , de bal naar Rodriguez, die probeerde te scoren met een kopbal, maar de lat raakte en niet wist te scoren. Alvarez greep echter de kans voor nog een aanval, waarbij de doelman van Kopenhagen niet kon ingrijpen en de bal niet kon tegenhouden.

In de 29e minuut werkten El Younoussi en Oscarsson van Kopenhagen samen en scoorden ze met een schot, waardoor ze een doelpunt terugbrachten. Het achtergebleven Kopenhagen moest snel zijn vorm aanpassen.

In de blessuretijd van de eerste helft stuurde Rodriguez van Manchester City een perfecte pass, waarna Haaland, nummer 9 in Goedkope Voetbaltenue, twee verdedigers passeerde en de bal in het net schoot, waardoor Manchester City met 3-1 leidde tegen Kopenhagen.

In de tweede helft probeerde Kopenhagen wanhopig om te scoren tegen Manchester City, maar Manchester City zou niet toestaan ​​dat dat gebeurde. Beide teams slaagden er niet in om te scoren in de tweede helft.

Uiteindelijk versloeg Manchester City Kopenhagen met 3-1, met een totale score van 6-2 over twee wedstrijden, en plaatste zich gemakkelijk voor de volgende ronde.