Inter Miami 3-1 Nashville, Messi en Suarez werken goed samen

In de vandaag afgelopen CONCACAF Champions League versloeg Inter Miami Nashville op eigen veld met 3-1. Inter Miami schoof door naar de volgende ronde met een totaalscorevoordeel. Messi en Suarez waren in de wedstrijd. Ze werkten stilzwijgend samen en hielpen Inter Miami aan doelpunten “Ik moet zeggen dat ze echt een geweldige combinatie zijn. Ze waren de beste combinatie toen ze in Barcelona waren. Ze hebben ook een stilzwijgende afspraak bij Inter Miami.”

Inter Miami was thuis in goede vorm. Slechts tien minuten na de wedstrijd assisteerde Messi Suarez en brak met succes het doel van de tegenstander. Slechts een kwartier later scoorde ook Messi een doelpunt. Messi werd in de eerste helft met nog vier minuten te gaan vervangen, maar Suarez bleef hard werken op het veld. In de tweede helft van de wedstrijd leverde Suarez een assist voor Robert Taylor, die scoorde met een kopbal, waardoor de stand op 3-0 kwam, maar Nashville kon zich op dat moment niet meer herstellen. Uiteindelijk scoorde Nashville in blessuretijd in een poging de situatie te redden, maar het was te laat en werd uitgeschakeld door Inter Miami.

In deze wedstrijd waren niet alleen Messi en Suarez, maar ook Jordi Alba en Sergio Busquets goede teamgenoten in Barcelona. Nu verzamelden ze zich alle vier bij Inter Miami, gekleed in Inter Miami-Goedkope Voetbaltenue. De stilzwijgende samenwerking van iedereen vergroot de kans op de overwinning van het team enorm.