Bayern München ondergaat een pijnlijke comeback tegen Bochum

In de 22e speelronde van de Bundesliga werd het populaire team Bayern München geconfronteerd met Bochum. De startende elf van Bochum heeft een marktwaarde van 30,8 miljoen euro, terwijl de startende elf van Bayern München een marktwaarde heeft van 523 miljoen euro, wat een verschil is van tientallen keren, een echte verrassing.

In de eerste helft van de wedstrijd doorbrak Musiala van Bayern München de impasse met een schot vanuit een kleine hoek, maar het goede begin duurde niet lang. In de 38e minuut scoorden Anderlecht en Schlotterbeck achter elkaar binnen vijf minuten, een waar wonder, en gaf Bochum een voorsprong van 2-1 tegen Bayern München in de eerste helft. In de tweede helft van de wedstrijd vergrootte Schlotterbeck het verschil met een schot van dichtbij, terwijl Kane, in een situatie zonder verdediging, probeerde Bayern te redden door te scoren, hoewel hij een doelpunt scoorde, was het al te laat. Bayern München moet dringend hun recente vorm aanpassen, zelfs met een talentvolle schutter zoals Kane, lijkt het niet genoeg. Voetbalshirts Sale In de 77e minuut kreeg Pamecano in het strafschopgebied vanwege een overtreding op Schlotterbeck twee gele kaarten en werd uitgesloten, wat echt jammer was.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor Bochum, Bayern München Voetbalshirt leed een pijnlijke nederlaag tegen een minder sterke tegenstander, met meerdere opeenvolgende nederlagen, Bayern München is niet meer te zien op de eerste plaats in de Bundesliga. Bayern München staat momenteel 8 punten achter op Leverkusen, en als dit zo doorgaat, zullen ze de kans op het winnen van het kampioenschap verliezen. Hopelijk kunnen we nog steeds een schitterende prestatie van Bayern München zien, omdat veel fans nog steeds hopen dat Kane in het shirt van Bayern München doelpunten blijft maken.